Uued soengud britney spears

Minu nõbu eriti armastab juukseid mängida, sa saad teda päevadeks löögi teha ja ka harjata. Samal ajal on ta tõesti pühendunud sellele, et kui ma tahan, et kõik näeks täiuslikuks, võin ma panna ühe palmiga viis korda, pannes juuksed kummardama või kinnitades juuksed. Ta armastab koolimänge ja valmistub neile. Tema uus looming, Queen Joker, on ka lõbus ja nõuab täiuslikku soengut ja riideid. Alguses tangles mu ema tosin paela, millel olid nende külge kinnitatud paelad. Hiljem ütles see ilus üheteistkümneaastane no, ei, mitte veel kord. Tegelikult ma teen lokkis juuksed ... ja see algas. Pool tundi filmimist ja nende esitamist. Ta tundus ilus nagu hea printsess. Ja nagu see aristokraatidega juhtub, muutis ta oma mõtteid üsna kiiresti. Praeguse olukorraga ei eeldata, et näituse algusest on möödunud rohkem kui kaks tundi. Ootamatult ... muutis see idee täielikult ja oma kõnes läks see natuke rohkem, "ma ei taha, kuna ma ei mäleta printsessit, mida tema alluvuses on". Ta nõudis uut soengut, mis oli täidetud kooki puhul juuksed. Pulmad, nagu ta varem ütles, kontrollime nüüd oma juuste disaini nii, et see läks ka eriti kiiresti. Tema ema oli ühest küljest lühikese aja jooksul valmis.

Tutvu juukseklambrite pakkumisega