Juuste eest hoolitsemine

Snail FarmSnail Farm Ainulaadne lõhnakomponentide tugevus ilusate ja igavesti noorte nahkade jaoks

Minu nõbu armastab juustega mängida, sa saad seda siiski löögi teha, kammida ja teha. See on tõesti imendunud, et kõik, kes tahab kõike kaunilt vaadata, võib panna ühe palmiga tosin korda, iga kord pannes juuksed kummardama või sisestades juuksed. Ta hindab kõige rohkem koolitust ja jõuab neile. Tema uus looming Princess Joker on vana ja originaalne ning tal oli vaja täiuslikku soengut ja kleiti. Esiteks, mu ema põles oma mitu punetust, mille sees olevad vibud olid. Hetke pärast ütles see armas üheteistkümneaastane no, ei, ja ikka ja jälle. Ma olen kohtades kenamaks ... see algas. Pool tundi filmimist nende paigaldamise ajal. Ta vaatas imeliselt nagu suur printsess. Aga kui see juhtub printsessidega, muutis ta meelt piisavalt kiiresti. Mitte viimaseks, alates tootmise algusest, on vaatemängu läinud peaaegu kaks tundi. Järsku ... muutis täielikult ideid ja kõnes kõlas see natuke rohkem, "mulle ei meeldi, ma ei mäleta midagi aristokraatist, mis on tema kõrge teenija". Ta leiutas uue soengu, tõmbas juuksed lahti koka struktuuri. Pulmade ajal, nagu ta juba ütles, on meil juba olemas juuksed, mis on eriti hästi varjatud. Ka tema ema ja minu kakskümmend olid suurepärased.