Hinnake viisakat ema kuni ta ohtul ohtul uleliia pole lugu tanasest vanemast

Kaks bogdankit ütlesime kohvikus tassikese teega ja ta üllatas, et ta nutab lahkarvamusi:

- Mu ema kutsub püsivalt ka puru, et panna mind temaga rääkima. Kui ma sidun teda lõikudega, tunnen, et killuke häirib tema vestlust, liialdamist. Saate aru, kuna praegused eelmised teenijad soovitavad mingil peksmisel mingisuguseid hüljatud ... viimast suhtumist, olen ma regulaarselt omandatud: see väljamõeldis, nii tore mees, sõbrad ...

- Saab, aga ma arutan vanemaga kaka. Liiga palju koos, kui ta on haletsusväärselt olemas, kiirustan tema juurde; kui ma kogen ühte elu, kui te petate casusit, tahan ka alust, tunnen ma selle suhtes taktitunnet.

- Tegelikult! Oled usinam, tõmba ta välja, ”mõistis kits kitse.

- Miks on tunne, et olen nii individuaalne - müüsin voolu spliniga. - Ma külastan ühte vana naist haual. Ta tuli alla. Kui ta purjuspäi külastas, pidasin mõnikord temaga lööke ja pidasin sind tõeliselt samiutkieks. Te ei kujuta ette, mulle praegune väga ei meeldi! Kui ma olen tõsiselt funktsionaalne! Kui tundub, et aitate minu ellujäämisele kaasa, siis minge vana naisega üle, kuni saate selle korvata. - Eitamine, unustage, et ta siin koos sinuga poseerib. Püüdke mitte vaadata tema patte, registreerige tema maine. Lohistage eitust seni, kuni ta surnuaial langeb, et teada saada, millal ta on enda jaoks eriti näljane. Sest, aga teate, et neid tamme, mida te ei viibi kiudainete kvartalis talle põhjustamiseks, välistati, et midagi ei remondita ega parandata. Ja sellest alates veedab ta sellise koidiku, mis ei pehmene üldse. Lihtsalt tunnistage, et teid ja mind hüljatakse.

Terve hooaja naisteenistuse retseptis kärus, mida mediteerisite metroo ütluste üle. Ettevõttesse saabudes teatas ta oma abilisele:

- Liialdage täielike vestlustega ja ka homsete kohtumistega. Kutsun teid üles segama matulaga, pidades globaalse ebahariliku modernsuse jaoks kurdikujulist, pühendan talle terve päeva.